top of page
ilseven LOGO.png

İlseven Akademi 100 eğitim Projesi Bir Yılda Hayatınıza 100 Yeni Bilgi Sığdırabilir misiniz?

7 gün önce
3 dakikada okunur

Güncelleme tarihi: 4 gün önce

100 eğitim projesi
100 eğitim projesi


Çoğumuz öğrenmeyi okul yıllarıyla özdeşleştiriyoruz. Mezun oluyor, diplomamızı alıyor ve hayatın asıl koşturmacasına başlıyoruz. Oysa insanın kendisini geliştirme yolculuğu bir diploma ile tamamlanmıyor. Bazen dinlediğimiz bir eğitim, öğrendiğimiz yeni bir teknik veya daha önce hiç karşılaşmadığımız bir bakış açısı hayatımızda beklemediğimiz bir kapı açabiliyor.


Peki kendimize şöyle bir hedef koysak:


“Bu yıl kendime yatırım yapacağım ve daha önce bilmediğim 100 farklı konuda yeni şeyler öğreneceğim.”


İlk bakışta 100 eğitim oldukça büyük bir hedef gibi görünebilir. Fakat öğrenmeyi hayatımızın doğal bir parçası hâline getirdiğimizde bu sayı aslında bir hedeften çok, uzun bir keşif yolculuğuna dönüşüyor. İnsan yalnızca mesleğinden ibaret değildir.


İletişim kurar, ilişkiler yaşar, kararlar verir, zaman zaman kaygılanır, hedefler belirler, başarısız olur, yeniden dener ve hayatının farklı dönemlerinde kendisini yeniden tanımaya ihtiyaç duyar. Bu nedenle gelişim de tek bir alana sıkıştırılmamalıdır.


Psikolojiden iletişime, kişisel gelişimden farkındalığa, eğitimden kariyere kadar farklı alanlarda edinilen bilgiler birbirini tamamlayabilir. Bir gün öğrendiğiniz bir iletişim tekniğini iş hayatınızda kullanırken, başka bir eğitimde karşılaştığınız bir farkındalık çalışması kendinizi daha iyi gözlemlemenize yardımcı olabilir.


Asıl değer bazen tek bir eğitimin içinde değil, farklı bilgiler arasında kurduğumuz bağlantılarda ortaya çıkar.


“Hangi Eğitimi Almalıyım?” Sorusu


Eğitim almak isteyen birçok kişinin karşısına aynı soru çıkıyor:


“Nereden başlamalıyım?”


İletişim mi?

Psikoloji mi?

Kişisel gelişim mi?

Mesleki gelişim mi?


Bazen seçeneklerin fazla olması, başlamayı zorlaştırabiliyor.


Biz de İlseven Akademi olarak tam olarak bu noktadan yola çıktık ve öğrenmek isteyenlerin farklı alanları keşfedebileceği kapsamlı bir eğitim modeli oluşturmak istedik.


100 Eğitim Projesi Nasıl Ortaya Çıktı?


100 Eğitim Projesi, tek bir konuya bağlı kalmadan farklı alanlarda öğrenmek, kendisini geliştirmek ve yeni bilgiler keşfetmek isteyenler için oluşturuldu.


Amacımız yalnızca “100 eğitim” sayısına ulaşmak değildi.

Amacımız;


insanın merak ettiği alanları keşfedebilmesi, farklı konularla tanışabilmesi ve öğrenmeyi hayatının sürekli devam eden bir parçası hâline getirebilmesiydi.


Bu nedenle proje içerisinde kişisel gelişimden psikolojiye, iletişimden farkındalığa kadar farklı başlıklarda eğitim içerikleri bir araya getirildi. Üstelik proje yalnızca kayıtlı eğitimlerden oluşmuyor. Program kapsamında gerçekleştirilen canlı yayınlar ve özel eğitim buluşmalarıyla katılımcıların öğrenme sürecinin devam etmesini hedefliyoruz.


Bir Eğitim Değil, Bir Eğitim Kütüphanesi 100 Eğitim Projesi’ni anlatırken kullandığımız bir ifade var: “Bir eğitim değil, kocaman bir gelişim kütüphanesi.”


Çünkü herkesin ihtiyacı aynı değil. Bugün iletişim konusunda bir eğitime ihtiyaç duyabilirsiniz. Birkaç hafta sonra ilginizi tamamen farklı bir konu çekebilir. Aylar sonra daha önce hiç düşünmediğiniz bir alanı keşfedebilirsiniz. Bu nedenle tek bir eğitimi seçmek yerine, farklı konulara erişebileceğiniz geniş bir eğitim arşivine sahip olmak öğrenme özgürlüğü sağlayabilir.

Projeye ilk destek Ali İlsevenden geldi. Her pazar saat : 20:30 ile 23:30 arası iletişim , nlp ve liderlik konularında katılımcıları ile buluşan Ali İlseven eğitim herkes için ulaşılabilir olmalı, amacımız farkındalık oluşturmak notuyla eğitimlerine başladı .


Eğitime Ulaşmak Zor Olmamalı


100 Eğitim Projesi’ni oluştururken üzerinde durduğumuz konulardan biri de erişilebilirlik oldu. Çünkü gelişmek isteyen bir kişinin karşısındaki en büyük engellerden biri bazen eğitim maliyetleri olabiliyor. Bu nedenle 100 farklı eğitimi tek paket içerisinde 1.000 TL olarak sunuyoruz. Bu da eğitim başına yalnızca 10 TL anlamına geliyor. Ancak bizim için bu projenin asıl değeri rakamlardan daha büyük: Daha fazla insanın öğrenmeye başlamasını sağlamak. Belki de İhtiyacınız Olan Şey Yeni Bir Başlangıçtır. Hayatımızı değiştiren şey her zaman büyük kararlar olmayabilir. Bazen duyduğumuz tek bir cümle, öğrendiğimiz yeni bir yöntem veya daha önce hiç düşünmediğimiz bir bakış açısı yeni bir başlangıcın ilk adımı olabilir. Bu yüzden kendinize yatırım yapmak için “doğru zamanı” beklemek yerine öğrenmeye küçük bir adımla başlayabilirsiniz.


Bugün bir eğitim…

Yarın başka bir konu…

Sonra başka bir merak…


Ve bir süre sonra geriye baktığınızda yalnızca eğitimler tamamlamış değil, kendinize çok daha geniş bir öğrenme alanı oluşturmuş olabilirsiniz. 100 Eğitim Projesi de tam olarak bu düşünceyle ortaya çıktı.


100 farklı eğitim, canlı eğitim buluşmaları ve sürekli gelişen içerikleriyle İlseven Akademi’nin en kapsamlı eğitim projelerinden biri sizi bekliyor.


100 Eğitim • Tek Paket • 1.000 TL


Çünkü öğrenmenin bir sonu yok.

Ve bazen büyük bir değişim, yalnızca yeni bir şey öğrenmeye karar vermekle başlar.

 
 
bottom of page